A 2017-2018-as nevelési évben a nyári zárás időpontja: 2018. Július 16. és Augusztus 17. között van. A zárás előtti utolsó nap július 13. péntek, a zárás utáni első nap augusztus 21. kedd. Ebben az időszakban az ellátást a kijelölt ügyeletes óvoda biztosítja, melyet a faliújságon kitett nyilatkozaton igényelhet a Szülő. 

Auchan Ifjúságért Alapítvány támogatása

Dátum: 
2015 november

Kedves Szülők!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az Auchan Ifjúságért Alapítvány 6600 euróval támogatja a Csicsergő Gyerekekért Alapítvány műfüves tornapálya építési projektjét.

A nemzetközi pályázaton egy olyan projekttel vettünk részt, melyben az óvoda udvarán további 150 négyzetméter műfüves tornapálya építését terveztük, a fenntarthatóságra nevelés, az egészséges életmódra nevelés és a sajátos nevelési igényű gyerekek esélyegyenlőségének javítása érdekében.

Hosszú távú együttműködést is megfogalmaztunk a pályázatunkban, melyet a budakalászi áruházzal közösen nyújtottunk be. Olyan családi programokat szervezünk, amelyre meghívjuk az Auchan dolgozóit is. Az áruház munkatársai részt vesznek felújítási, állagmegóvási munkálatokban.
A gyerekeket fogadja az áruház óvodai projektjeinkhez kapcsolódóan, szakmák bemutatásával, sport rendezvényeken, egészséges táplálkozás, szelektív hulladékgyűjtés témákban közösen szervezett interaktív programokon.

Nyeremény átadás:

2015. November 3-án, kedden  10 órakor itt az óvodában

Ütemezés:

2015. Őszén elkezdjük az első pálya építését

2016. Nyárig 2. Szakasz is elkészül

Köszönet

Bíró Árpád Úrnak, az Auchan Budakalászi áruház igazgatójának és Farkas Gábor Úrnak az Auchan Magyarország kft bérpolitikáért és HR kontrollingért felelős vezetőjének a gondolatért, a támogatásért, a pályázat elkészítéséért. Szentesi Szilvia kollégánknak a kapcsolatért.

Egri Katalin a Csicsergő Gyerekekért Alapítvány kuratóriumának elnöke és Fehér-Kenderesi Noémi tagóvoda vezető